Verenigingen

Door samen te werken, kun je van elkaar leren. We staan al in verbinding met verenigingen rond Zwolle, Meppel en Kampen, en we willen graag verbinding maken met andere verenigingen. Zo kunnen we gebruikmaken van elkaars kennis en ervaring, zodat we samen het tennis in Noordoost-Nederland naar een hoger niveau tillen.

Onze leraren zijn opgeleid om hoogwaardig te coachen en te trainen. Bovendien hebben we ervaring met het runnen van een tennisclub. We bieden totaalpakketten aan voor tennistrainingen, administratie en organisatie van clubactiviteiten.

Tennis en Padel in Noordoost-Nederland

Er zijn al diverse verenigingen in Noordoost-Nederland die gebruik maken van onze diensten. We zijn daarnaast altijd geïnteresseerd in nieuwe verbindingen met verenigingen binnen de regio.

Benieuwd naar wat we voor jouw vereniging kunnen betekenen? We onderzoeken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Marc Duncker van algemene zaken.

Wat we doen:

  • Tennis- en padeltrainingen

  • Administratie en facturatie

  • Organisatie van clubactiviteiten in samenwerking met de vereniging

Meppeler L.T.C.

Meppeler L.T.C.

MLTC is opgericht op 12 mei 1915 en heeft al een fors aantal jaren haar thuisbasis op het tennispark aan het sportpark Koedijkslanden. De vereniging beschikt over 11 gravel buitenbanen, allen met verlichting. Het park heeft begin 2012 een complete renovatie ondergaan waardoor het geheel voorbereid is op de toekomst. Daarnaast kent de accommodatie een prachtige tennishal met 6 indoorbanen, kleedkamers, de sanitaire voorzieningen en een gezellig clubhuis. MLTC is een vereniging voor iedereen. Zowel de prestatieve als recreatieve tenniser is van harte welkom!

Meer informatie? www.mltc.nl

Z.L.T.B.

De gezelligste vereniging van Zwolle. Uniek door gravel, geliefd bij jong en oud. Met ruim 300 senior- en 100 jeugdleden heerst er bij de ZLTB nog een echte clubsfeer, al sinds 1932. Op zeven gravelbanen en twee redcourt banen zet de club regelmatig toernooien, feesten of andere activiteiten op touw. Naast de competitiespelende leden -zowel op landelijk als districtsniveau- is er een grote groep leden actief op recreatief niveau. ZLTB leeft!

Meer informatie? www.zltb.nl

ZLTB Zwolle

K.J.L.T.C.

KJLTC is een actieve en gezellige vereniging waar veel spelers een balletje slaan, op de tennis- padel- en squashbanen. In het totaal zijn er 10 buitenbanen, 4 binnenbanen, 4 squashbanen en 2 outdoor padelbanen. Een balletje slaankan het hele jaar door, omdat er buiten- en binnenbanen zijn! Graag verwelkomen ze je als lid, maar je kunt ook de banen los huren of een contract afsluiten voor de winterperiode. Je kunt zelf het tijdstip bepalen wanneer je wilt spelen. Een leuke manier om gezond te blijven en ook nog eens gezellig! Geen tennispartner? We hebben volop activiteiten om mensen te ontmoeten.

Meer informatie? www.kjltc.nl