Dit is Breakpoint

Tennis en padel zijn racketsporten. Jezelf sportief ontwikkelen doe je samen. Met je trainer, je coach, je clubgenoten, zelfs met je tegenstanders.

Iedereen leert op een andere manier. Daarom werken onze leraren mensgericht, met aandacht voor het individu. Zo kun je je duurzaam ontwikkelen, als mens en als sporter. We houden oog voor de gouden driehoek: leren, presteren en plezier.

Natuurlijk willen we dat je beter wordt, je traint niet voor niets. We willen echter wel dat je dicht bij jezelf blijft. Je hoort ons dan ook niet hameren op die ene specifieke slag, maar we laten het ontstaan. Daarin laten we ons ook graag verrassen.

Omdat we geloven dat je van anderen leert, zoeken we verbinding. Dat doen we via training, coaching en events, in samenwerking met de bij ons aangesloten verenigingen. Zo tillen we de tennis- en padelsport in Noordoost-Nederland naar een hoger plan.

Kernwaarden

We werken vanuit vier kernwaarden: ambitiecreativiteitkwaliteit en ontwikkeling.

Ambitie, omdat we altijd proberen ons maximaal in te spannen om het beste uit een ander te halen. We hebben ervaring met het opleiden en begeleiden van Nederlands kampioenen en internationale toptennissers.

Creativiteit, omdat we geloven in eigen inbreng. We laten ons graag verrassen door input van anderen. We zijn nieuwsgierig naar vernieuwende ideeën en oplossingen.

Kwaliteit, omdat we hoge eisen stellen aan onze leraren. Zij volgen regelmatig opleidingen en trainingen om aan onze hoge eisen te blijven voldoen.

Ontwikkeling, omdat bij sportieve ontwikkeling ook persoonlijke ontwikkeling komt kijken. Wie bij Breakpoint sport, krijgt ook aandacht op het persoonlijke vlak.

Onze Speerpunten

  • Een open en kleurrijke sfeer

  • Leraren die werken aan hun eigen ontwikkeling

  • Respect voor elkaar, ongeacht geloof of afkomst

  • Jezelf mogen zijn en gezien en gekend worden

  • Ontwikkeling in een prettige en veilige omgeving

  • Creativiteit en cognitieve vaardigheden gaan hand in hand

  • Uitdaging om je optimaal te ontwikkelen

  • Open dialoog tussen trainers, ouders en leerlingen

Tennis en padel in Noordoost-Nederland

Bij Breakpoint willen we de tennis- en padelsport in Noordoost-Nederland naar een hoger niveau tillen. Maar dat doen we niet alleen. We willen dat graag samen doen, op een open en transparante manier. Zo werken we samen met verenigingen in de omgeving Zwolle, Meppel en Kampen.

Meer weten over onze werkwijze?

Neem dan eens contact met ons op, we vertellen er graag over.