• Tennistraining

  • Padeltraining

  • Tennisacademie

  • Evenementen

Tennis
training

Padel
training

Tennis
academie

Evene-
menten

ZLTB Tenniskids Zomerprogramma

Home/ZLTB Zwolle/ZLTB Tenniskids Zomerprogramma

ZLTB Tenniskids Zomerprogramma

v.a. 105,00

Wanneer je niet in september bent gestart met het Jaarprogramma is er in het zomerseizoen een tweede moment om te starten met tennislessen. Het zomerprogramma loopt van begin april tot eind september.

Vereniging:

Beschrijving

Om continuïteit te houden in de trainingsmomenten werkt Breakpoint met jaarprogramma’s. De tennislessen worden aangeboden in groepen. Alle spelsituaties op technisch en tactisch vlak worden evenredig getraind.

Zomerprogramma

Wanneer je niet in september bent gestart met het Jaarprogramma is er in het zomerseizoen een tweede moment om te starten met tennislessen. Het zomerprogramma loopt van begin april tot eind september. De kosten voor het zomerprogramma worden in 1x betaald. Om deel te kunnen nemen aan het Zomerprogramma dien je lid te zijn van de vereniging.

Over Tenniskids

In de Tenniskidstraining staat algemene ontwikkeling centraal. Vanaf het prille begin trainen we alle spelsituaties, zodat we al op jonge leeftijd een allround tennisser kunnen vormen. Naast de training is het belangrijk regelmatig aan Rood, Oranje of Groen toernooien deel te nemen. Alle bij ons aangesloten verenigingen bieden de World Tour competitie (jeugdcompetitie uitleg) aan.

Kleuren en leeftijden

Leeftijdstabel Rackets

Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende fases: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Voor de allerjongste jeugd is er Tenniskids Blauw. Daarna stroom je door naar Rood, Oranje en uiteindelijk Groen. Na Groen is een kind helemaal klaar om met de bekende gele bal op een hele baan te tennissen. Het doel van Tenniskids is om kinderen zo snel mogelijk het spel te laten spelen.

Tenniskids is volledig afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van een kind. Dit zie je terug in de vier verschillende fases, Blauw, Rood, Oranje en Groen, waaruit Tenniskids bestaat. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten, waardoor kinderen tennis snel leren spelen.

Tenniskids banen

Extra informatie

Training

Tennistraining

Trainingsdagen

Maandag, Woensdag, Vrijdag

Ga naar de bovenkant