• Tennistraining

  • Padeltraining

  • Tennisacademie

  • Evenementen

Tennis
training

Padel
training

Tennis
academie

Evene-
menten

TC Bathmen Junioren Jaarprogramma – 35 weken

Home/TC Bathmen/TC Bathmen Junioren Jaarprogramma – 35 weken

TC Bathmen Junioren Jaarprogramma – 35 weken

395,00

Beschrijving

Om continuïteit te houden in de trainingsmomenten werkt Breakpoint met jaarprogramma’s. De tennislessen worden aangeboden in groepen.Te betalen in 10 termijnen

Vereniging:

Beschrijving

Beschrijving

Om continuïteit te houden in de trainingsmomenten werkt Breakpoint met jaarprogramma’s. De tennislessen worden aangeboden in groepen. Alle spelsituaties op technisch en tactisch vlak worden evenredig getraind. Het jaarprogramma bevat naast de reguliere trainingen ook drie wedstrijdtrainingen in de winterperiode. Betreft 19 trainingsweken.

Jaarprogramma’s

De jaarprogramma’s starten in september en lopen door tot en met september (vergelijkbaar met een schooljaar). De kosten voor het jaarprogramma worden in 10 maandelijkse termijnen afgeschreven. Je kunt bij opgave je voorkeur aangeven met wie je samen wilt trainen. Om deel te kunnen nemen aan het jaarprogramma dien je lid te zijn van de betreffende vereniging. Junioren zijn kinderen in de leeftijd van het voortgezet onderwijs.

Over Tenniskids

In de Tenniskidstraining staat algemene ontwikkeling centraal. Vanaf het prille begin trainen we alle spelsituaties, zodat we al op jonge leeftijd een allround tennisser kunnen vormen. Naast de training is het belangrijk regelmatig aan Rood, Oranje of Groen toernooien deel te nemen. Alle bij ons aangesloten verenigingen bieden de World Tour competitie (jeugdcompetitie uitleg) aan.

Extra informatie

Training

Tennistraining

Ga naar de bovenkant