• Tennistraining

  • Padeltraining

  • Tennisacademie

  • Evenementen

Tennis
training

Padel
training

Tennis
academie

Evene-
menten

KJLTC Tenniskids Jaarprogramma – 38 weken

Home/KJLTC Kampen/KJLTC Tenniskids Jaarprogramma – 38 weken

KJLTC Tenniskids Jaarprogramma – 38 weken

v.a. 365,00

Om continuïteit te houden in de trainingsmomenten werkt Breakpoint met jaarprogramma’s. De tennislessen worden aangeboden in groepen. Te betalen in 10 termijnen

Vereniging:

Beschrijving

Om continuïteit te houden in de trainingsmomenten werkt Breakpoint met jaarprogramma’s. De tennislessen worden aangeboden in groepen. Alle spelsituaties op technisch en tactisch vlak worden evenredig getraind. Het jaarprogramma bevat naast de reguliere trainingen ook drie wedstrijdtrainingen in de winterperiode. Betreft 19 trainingsweken.

Jaarprogramma’s

De jaarprogramma’s starten in september en lopen door tot en met september (vergelijkbaar met een schooljaar). De kosten voor het jaarprogramma worden in 10 maandelijkse termijnen afgeschreven. Je kunt bij opgave je voorkeur aangeven met wie je samen wilt trainen. Om deel te kunnen nemen aan het jaarprogramma dien je lid te zijn van de betreffende vereniging. Junioren zijn kinderen in de leeftijd van het voortgezet onderwijs.

Over Tenniskids

In de Tenniskidstraining staat algemene ontwikkeling centraal. Vanaf het prille begin trainen we alle spelsituaties, zodat we al op jonge leeftijd een allround tennisser kunnen vormen. Naast de training is het belangrijk regelmatig aan Rood, Oranje of Groen toernooien deel te nemen. Alle bij ons aangesloten verenigingen bieden de World Tour competitie (jeugdcompetitie uitleg) aan.

Kleuren en leeftijden

Leeftijdstabel Rackets

Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende fases: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Voor de allerjongste jeugd is er Tenniskids Blauw. Daarna stroom je door naar Rood, Oranje en uiteindelijk Groen. Na Groen is een kind helemaal klaar om met de bekende gele bal op een hele baan te tennissen. Het doel van Tenniskids is om kinderen zo snel mogelijk het spel te laten spelen.

Tenniskids is volledig afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van een kind. Dit zie je terug in de vier verschillende fases, Blauw, Rood, Oranje en Groen, waaruit Tenniskids bestaat. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten, waardoor kinderen tennis snel leren spelen.

Tenniskids banen

Meer over Tenniskids

Extra informatie

Training

Tennistraining

Trainers

Josien, Vincent

Trainingsdagen

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Ga naar de bovenkant