Een klein deel van de Corona maatregelen wordt per 29 april 2020 versoepeld. Kinderen tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar mogen vanaf die datum onder strikte voorwaarden weer  tennissen.

Aangezien het voor het basis- en voorgezet onderwijs deze week vakantie is, zien wij dit als een uitgelezen kans om alle jeugd drie inhaallessen aan te bieden op woensdag 29, donderdag 30 april en vrijdag 1 mei. Op de drie grotere clubs (MLTC, ZLTB en KJLTC) betekent dit, dat er drie dagen vanaf de ochtend les gegeven wordt aan de jeugd. De specifieke trainingstijden hebben we naar alle deelnemers van het Jaarprogramma gemaild.

Samen met de clubs volgen we de opgestelde protocollen van het NOC*NSF en de aanvullende voorwaarden van de KNLTB op. Dat zal wennen zijn, maar we kijken er vooral enorm naar uit om iedereen weer op de club te zien.

De week erop, vanaf 4 mei tot en 20 mei gaan we de reguliere jeugdtrainingen weer oppakken, meer informatie hierover wordt gemaild naar de betreffende leerlingen.