Als partner van de KNLTB helpt Breakpoint de tennisbond talenten in kaart te brengen. Samen organiseren zij 15 juli 2018 een regionale scoutings-dag op het tennispark van de vereniging ZLTB in Zwolle.

KNLTB regionale scoutingsdagen vinden plaats op verschillende locaties in het land en worden in samenwerking met gecertificeerde tennisscholen georganiseerd. Via deze link vind je alle informatie en kun je je opgeven. Deelname aan de dag is gratis.

Wedstrijdjes én plezier
Op de KNLTB regionale scoutings-dag speel je gedurende de ochtend of middag een aantal wedstrijdjes en doe je mee aan leuke bewegingsactiviteiten. De wedstrijdjes worden gespeeld volgens het Tenniskids principe. Bij de wedstrijdjes en de andere activiteiten is het plezier belangrijker dan de prestatie! Uiteraard is de tennisleraar van je eigen vereniging van harte welkom en ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom.

Kinderen die opvallen door hun aanleg worden na deze dag uitgenodigd voor een tweede regionale scoutings-dag in november/december 2018. De talenten worden vervolgens uitgenodigd voor een derde regionale scoutings-dag in maart 2019.

Kinderen met de meeste aanleg die geboren zijn in 2008 of 2009 kunnen gescout worden voor de KNLTB Jeugdopleiding 2018-2019. Zij die hiervoor worden geselecteerd ontvangen hierover uiterlijk eind juli 2018 een persoonlijk bericht.

Inschrijven
Bekijk alle locaties en schrijf je direct in voor één of meerdere KNLTB regionale scoutingsdagen. Je kunt je inschrijven tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de afzonderlijke scoutings-dagen.