Met ingang van dit zomerseizoen zijn aan ons team de tennistrainers Anita Bos en Bas Pengel toegevoegd. Zij nemen de trainingen op de dinsdag bij MLTC over.  Anita verzorgt de privé- en de VO trainingen. Bas neemt de trainingen op de avond voor zijn rekening. Daarnaast geeft Bas op donderdag de training bij NTC. 

Voor sommigen van jullie is Anita een bekende. Zij heeft een aantal keren mede de tenniskampen naar Spanje begeleid. Anita is al jaren hoofdtrainster bij tennisvereniging RUNA in Ruinen. Anita – 2 speelster – komt uit in de  1e klasse gemengd zondag voor TV Strokel uit Harderwijk.

Bas is hoogstwaarschijnlijk voor iedereen een nieuw gezicht. Afkomstig uit Steenwijk, actief speler in de zaterdag 2e klasse heren voor LTC Steenwijk en werkzaam voor Tennisevents, het voormalige Haarhuis en Eltingh. Bas heeft een jarenlange ervaring als trainer/begeleider van deze (prestatieve) tenniskampen en -clinics.

Wij zijn er van overtuigd dat we, mede met deze twee nieuwe enthousiaste trainers, een fantastisch sportief zomerseizoen tegemoet gaan.