Meppeler Courant 29.01.2016. Leden van de Meppeler Lawn Tennis Club (MLTC) hebben op diverse toernooien weer een goede indruk achtergelaten.
 
Bij het eigen ‘2 sterren-dubbel Jeugd Ranglijsttoernooi’ in Meppel, waarbij punten kunnen worden verdiend voor de nationale jeugdranglijst, vielen geen MLTC’ers in de prijzen maar zij wisten wel punten te verdienen en daarnaast was het een zeer geslaagd tennistoernooi.
 
In het Utrechtse Doorn en het Brabantse Best werden ‘3 sterren-dubbeltoernooien’ afgewerkt. In Doorn sleepten de MLTC’ers Michelle de Haan en Daphne Haverkamp bij de meisjes tot 16 jaar, na een zeer spannende finale, de tweede plaats in de wacht. In Best werd Isabelle Popma met haar partner pas in de halve finale uitgeschakeld. Op ditzelfde toernooi werd bij de meisjes tot 14 jaar Flore Hullegie tweede met haar partner. Tess van der Feen bereikte bij de meisjes tot 12 jaar de halve finale.
 
De jeugdige MLTC’ers Robin Grit en Max Houkes kwamen op het ‘4 sterren-dubbeltoernoo’i in Almere in actie en ook zij brachten het in de categorie tot 16 jaar ook tot de halve eindstrijd.
 
KJLTC Open Indoor
 
In Kampen werden de finales van het KJLTC Open Indoor gespeeld. Hieraan deden ook diverse MLTC’ers mee en deze behaalden de volgende goede resultaten. HE 2: Mattheo Knoop 2e; HD 2: Mattheo Knoop 2e; HD 3: Mattheo Knoop/Ronald Blei 2e en Danny Kleijn/Sander Hoeve 3e/4e; HE 4: Jordy Grit 3e/4e; HD 4: Jordy Grit 1e; DD 4: Monique de Goede/Hanneke van der Heiden 2e; DE 6: Annemart Kleijn 1e; DD 6: Annemart Kleijn/Mirjam Talen 1e; HD 6: Thomas van Maanen 2e; GD 6: Thomas van Maanen 1e.