Op de tennisbanen van MLTC is de afgelopen twee weekenden het BSpaas Open Indoor Meppel 2017 georganiseerd. De 1e prijs bij de HE3 ging naar de nummer 1 geplaatste Freek Bekhof. Hij versloeg Erik Jan de Heide in een spannend duel met 7-6 6-2. In de HE4 heeft Erik Jan de finale wel gewonnen. De DE3 poule is overtuigend gewonnen door de nummer 1 geplaatste MLTC’er Michelle de Haan.

Het Meppeler duo Melanie Haverkamp en Monique Volkers heeft de DD4 gewonnen. Sven van der Feen (KJLTC) heeft zowel de HE5 als de GD5 gewonnen. In de GD5 finale was hij samen met Leonore van Kranen te sterk voor het duo Marc Kroes en Monique de Goede (MLTC).

Meppeler Thomas van Maanen heeft de sterk bezette HE6 gewonnen door clubgenoot Thijs Spliet in de finale te verslaan met 6-4 6-1. De DD6 is door de MLTC’ers Ditty Langendijk en Anja Westerbeek gewonnen middels twee winst partijen in de poule. In de GD6 zijn Hans Vennik en Leonie Keur er met de winst vandoor gegaan, met 6-4 6-4 waren zij te sterk voor hun tegenstanders. De DD6 35+ was een Meppeler onderonsje met drie Meppeler dames duo’s. Janet de Weerd en Judith van Elderen trokken aan het langste eind met twee winst partijen.

Het jonge duo Kim van Dijk (MLTC) en Puck Louw (LTV Zwartsluis) heeft de poule van DD7 gewonnen. In de HD7 35+ gingen de Meppelers Ferry Bottenberg en Andre Broekhuizen er met de winst vandoor. De finale hebben zij na een spannende driesetter gewonnen van Bob Fijnheer en Lucas Kiers.

Dorien Fijnheer (MLTC) heeft de DE8 poule gewonnen door driemaal te winnen. De HD8 is gewonnen door Jos Kerstholt (Norger TV) en Eric Mink (MLTC). In de finale wonnen zij van Samuel Boerstra en Bart Wiegmink (MLTC) met 6-2 6-4.

De jubileum editie van het Open Indoor Meppel (25e) is weer goed verlopen. Volgend jaar hoopt de wedstrijdleiding iedereen weer te verwelkomen in de tennishallen van Meppel.

   

 

Links:
www.harderfotografie.nl