Afgelopen zaterdag verzorgden Bastiaan Ruitenga en Boy Westerhof een training voor de selectie spelers van MLTC in Meppel.

De ochtend begon met een presentatie van Bastiaan met als onderwerp mentale weerbaarheid; Wat is dat? Hoe ga je daarmee om? Deze presentatie werd gegeven aan zowel de ouders als de spelers. Het indrukwekkende levensverhaal van Bastiaan zorgde bij menig ouder voor kippenvel. Met name de manier waarop Bastiaan omgegaan is met de tegenslagen in zijn leven als topjudoka was bewonderenswaardig. Maak je druk om die zaken die je zelf kan controleren, was een mooie uitspraak. Oftewel, een netbal tegen, een bal op de lijn van je tegenstander, de wind, allemaal zaken waar je geen controle over hebt. Maak je er niet druk over!

Na deze presentatie volgden de trainingen. Bastiaan en zijn zusje Kayla verzorgden een workshop judo waarin het omgaan met energie centraal stond. Boy Westerhof ging op de baan aan de slag waar de spelers getest werden op doorzettingsvermogen.

Al met al een leerzame ochtend. Hieronder een aantal foto’s om een indruk te geven.

Wilt u met uw tennisschool of tennisvereniging ook op deze wijze een bijeenkomst voor ouders en spelers organiseren? Breakpoint regelt het graag voor u.

Interesse? Neem contact op met Marc Duncker via marc@breakpoint.nu

IMG_3790IMG_3850IMG_3836IMG_3844IMG_3858IMG_3866