Veel leerlingen van Breakpoint (Meppel en Kampen) behaalden uitstekende resultaten op het BSpaas Open. Zie onderstaand verslag Meppeler Courant.  
Meppel 9 februari 2016 – In de tennishallen van MLTC is in de afgelopen twee weken het BSpaas Open Indoor Meppel 2016 gespeeld. Met 189 deelnemers en 222 wedstrijden was het een goed bezet toernooi, met veel spelers uit Meppel en de wijde omgeving.
Zelfs vanuit Noord-Brabant en Zuid-Holland waren tennissers naar Meppel afgereisd.
De 1e prijs bij de HE3 ging met overtuigende cijfers naar Diwon de Haan uit Emmen (6-1 6-3). De Meppeler Jordy Grit speelde ook dit jaar weer de finale van de HE4. Hij won van Niels de Haan met 6-1 6-2. De DD4 poule is na twee winstpartijen gewonnen door de MLTC’ers Bianca Fijnheer en Melanie Haverkamp. Het MLTC/Tivoli-duo Wouter Olieman en Patrick Sanders moest het in een spannende HD5-finale afleggen tegen Mathijs van der Grijp en Hidde Wissmann (5-7 6-2 10-8). 
Kampen was dit jaar goed vertegenwoordigt in het toernooi. In drie categorieën namen vader en zoon de eerste prijs mee terug naar Kampen. In de GD4  Richard van der Feen (vader) en Mijke Leushuis en in de HE6 Sven van der Feen (zoon). Sven won ook de GD5 met Leonore van Kranen. De DD6 was met vier duo’s nagenoeg een Meppeler onderonsje. De benjamins Annemart Kleijn (foto) en Mirjam Talen hebben deze poule gewonnen.
De sterk bezette HE7 categorie werd een finale tussen de MLTC’ers Thomas van Maanen en Jasper Kroes. Thomas won met duidelijke cijfers: 6-0 6-3. In de HE 8 was Bart Wiegmink te sterk in de finalepoule voor zijn tegenstander en heeft hij  maar één game afgestaan aan Mark en Bob Fijnheer (alle drie MLTC’ers).
Winnaars overige categorieën
DE3: Esmée Heini; DE4: Gabriela Betzema; HD4: Raymond Busscher/Robert Busscher; HE5: Hidde Wissmann; DE5: Noa Dijkstra; DE6: Amna Slavic; HD6: Julian Dijkstra/Robin Kosteldijk; GD6: Jonas Tjallema/Maaike Szovan; HE6 35+: Eggon Allersma; DE7: Rosanne Luning; HD7: Jitse Koning/Tim Koster; DD7: Karin Beijersbergen/Renessa Rozema; GD7: Fokke Ypma/Renessa Rozema; HE7 35+: Jan Heuvelman; HD7 35+: Jurrie Dallinga/Henk Koning; DE8: Ageeth Hulzebos; HD8: Thomas Rughers/Ron Zuidhof; DD8: Hannah Aktepe-Daniels/Cynthia ten Lande.