Kampweek Beetsterzwaag

Breakpoint organiseert in de zomer van 2019 in week 34 van maandag 19 t/m zondag 25 augustus een Kampeer- en Tennisweek gekoppeld aan het Open Toernooi in Beetsterzwaag.

Het doel van deze weken is serieus bezig te zijn met tennis, wedstrijden te spelen, hard te trainen en een hoop lol te hebben.

Er worden twee toernooien georganiseerd;

  1. Invitatie toernooi t/m 12 en t/m 14 jaar -> maandag t/m donderdag*               – deelname aan de kampeerweek van maandag t/m donderdag
  2. Open senioren toernooi vanaf 14+        -> zaterdag t/m zondag*                        – deelname aan de kampeerweek van maandag t/m zondag

*Let op: Geef bij inschrijving voor het senioren toernooi een verhindering op voor het voorweekend, wij zijn pas vanaf maandag aanwezig!

  Voor het opgeven van het Invitatietoernooi volstaat inschrijving van de kampweek.

Met de toernooileiding hebben we afgesproken dat je je voor maximaal 2 categorieën op kunt geven. Je doet sowieso mee in de categorie van je eigen speelsterkte zoals vermeld op het pasje van 2018.

*In beide toernooien kan ook worden deelgenomen in categorie 2!

Je kunt je inschrijven voor de Kampeer- en Tennisweek wanneer je aankomend schooljaar naar groep 7 of 8 gaat. Het open senioren toernooi is geschikt voor spelers vanaf 14 jaar. 

*De kampeerweek gaat door bij een minimale deelname van 15 kinderen*

 

Meld je direct aan     Ga terug